Institutun doktorantı Üzeyir Ağayev tərəfindən şərabın fiziki-kimyəvi analizi aparıldı.

Üzümçülük və Şərabçılıq ET İnstitutunun Biokimya laboratoriyasında İnstitutun doktorantı Üzeyir Ağayev tərəfindən şərabın fiziki-kimyəvi analizi aparıldı.

180757779_1269112506838357_1187771403103639449_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=up1Dycz1eyQAX9Gq8_4&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=b96924e8f0b112b78037fc26a09d1d85&oe=60B999EF180588276_1269112676838340_5293307035797345089_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=l3RSSI2cx5oAX9ISpqJ&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=a08e9b4e21aa9c0af892834a12232bbc&oe=60B76916

180510297_1269112686838339_6282861178287317241_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=8G21e3Zpd7gAX-HcVne&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=647fa676c8bacecb1ea78a7dbeb1cb96&oe=60BA298A