İnstitutun doktorantı Səfərli Fərqanə tərəfindən şərabın fiziki-kimyəvi tərkibi, titirlənən və uçucu turşuluğu təyin edilidi.

Üzümçülük və Şərabçılıq ET İnstitutunun Biokimya laboratoriyasında növbəti şərab analizi aparıldı. İnstitutun doktorantı Səfərli Fərqanə tərəfindən şərabın fiziki-kimyəvi tərkibi, titirlənən və uçucu turşuluğu təyin edilidi.

182612152_1271498136599794_3736065320831517811_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2_2l_XmNvLAAX9iBdkT&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=6157be4705dfb6185b1222eae6cf32c9&oe=60BA0F55182664178_1271498099933131_616494757869087588_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TmEWBh9NeecAX8a9SIr&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=f264c14f17d19c6e7437d68a4ac44cb4&oe=60B7E58D

182409102_1271498089933132_7964890325673188823_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XmwXnMeWJSkAX8QTlR3&_nc_ht=scontent.fgyd3-1.fna&tp=7&oh=11ea7cc2dabb34a6c7a39fcd5740ce0b&oe=60B87D4F