Azerbaijan
Azerbaijan
English
Russian
Haqqımızda
Üzümçülük və şərabçılığın inkişafında ümummilli lider Heydər Əliyevin rolu
Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi Tədqiqat İnstitutu
ISO 9001:2015
Struktur
İnstitutun Elmi Əsərləri
Üzümçülük
İntroduksiya olunmuş sortlar
Üzümün saxlanması və qurudulması
Üzümçülük üzrə ixtisaslaşmış bölgələr
Maraqlı faktlar
ÜZÜMÜ “ÇÜRÜMƏ” XƏSTƏLİKLƏRİNDƏN QORUYAQ
Ampeloqrafiya və seleksiya
Üzümlüklərin sort tərkibinin zənginləşdirilməsi
Üzümün növ, sort və formaları
Üzüm sortlarının kataloqu
Üzümün aqrotexnikası
Üzümlüklərin xəstəlik və zərərvericilərdən qorunması
Tingçilik
TƏNƏKLƏRİN YAŞIL HİSSƏLƏRİNDƏ APARILAN ƏMƏLİYYATLAR
ÜZÜMLÜKLƏR ÜÇÜN AQROTEXNİKİ, AQROKİMYƏVİ VƏ BİTKİ MÜHAFİZƏSİ TƏDBİRLƏRİ
Şərabçılıq və turizm
Yerli şərab növlərinin kataloqu
Respublikada fəaliyyət göstərən şərabçılıq müəssisələri
Dequstasiyalar
Üzümçülük və Şərabçılıq ET İnstitutunda laborator tədqiqatlar davam etdirilir
Üzümçülük və Şərabçılıq ETİ-da daxili seminarların keçirilməsi ənənəsi davam etdirilir.
Torpaq becərmə işləri davam etdirilir
Xəbərlər
Laborator və aqroxidmətlər
Labaratoriya avadanlıqları və aparılan analizlər
Fermerlərə göstərilən aqroxidmətlər
İnstitutun yeni hibrid sortları
Qanunvericilik
İxrac qiymətlərinin müəyyənləşdirilməsi
Malın ixraca hazırlıq və ixrac mərhələləri
Gömrük Ödənişləri
Beynəlxalq ticarətdə alqı-satqı müqaviləsi
Əlaqə
Dərin hörmət və ehtiramla anırıq!
© 2018 Üzümçülük
Developed by