• Azerbaijan
  • English
  • Russian
  • Haqqımızda
    • Üzümçülük və şərabçılığın inkişafında ümummilli lider Heydər Əliyevin rolu
    • Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi Tədqiqat İnstitutu
    • ISO 9001:2015
    • Struktur
    • İnstitutun Elmi Əsərləri
  • Üzümçülük
    • İntroduksiya olunmuş sortlar
    • Üzümün saxlanması və qurudulması
    • Üzümçülük üzrə ixtisaslaşmış bölgələr
    • Maraqlı faktlar
    • ÜZÜMÜ “ÇÜRÜMƏ” XƏSTƏLİKLƏRİNDƏN QORUYAQ
  • Ampeloqrafiya və seleksiya
    • Üzümlüklərin sort tərkibinin zənginləşdirilməsi
    • Üzümün növ, sort və formaları
    • Üzüm sortlarının kataloqu
  • Üzümün aqrotexnikası
    • Üzümlüklərin xəstəlik və zərərvericilərdən qorunması
    • Tingçilik
    • TƏNƏKLƏRİN YAŞIL HİSSƏLƏRİNDƏ APARILAN ƏMƏLİYYATLAR
    • ÜZÜMLÜKLƏR ÜÇÜN AQROTEXNİKİ, AQROKİMYƏVİ VƏ BİTKİ MÜHAFİZƏSİ TƏDBİRLƏRİ
  • Şərabçılıq və turizm
    • Yerli şərab növlərinin kataloqu
    • Respublikada fəaliyyət göstərən şərabçılıq müəssisələri
    • Dequstasiyalar
    • Üzümçülük və Şərabçılıq ET İnstitutunda laborator tədqiqatlar davam etdirilir
    • Üzümçülük və Şərabçılıq ETİ-da daxili seminarların keçirilməsi ənənəsi davam etdirilir.
    • Torpaq becərmə işləri davam etdirilir
  • Xəbərlər
  • Laborator və aqroxidmətlər
    • Labaratoriya avadanlıqları və aparılan analizlər
    • Fermerlərə göstərilən aqroxidmətlər
  • İnstitutun yeni hibrid sortları
  • Qanunvericilik
    • İxrac qiymətlərinin müəyyənləşdirilməsi
    • Malın ixraca hazırlıq və ixrac mərhələləri
    • Gömrük Ödənişləri
    • Beynəlxalq ticarətdə alqı-satqı müqaviləsi
  • Əlaqə
  • Azerbaijan
    • Azerbaijan
    • English
    • Russian
  • Haqqımızda
    • Üzümçülük və şərabçılığın inkişafında ümummilli lider Heydər Əliyevin rolu
    • Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi Tədqiqat İnstitutu
    • ISO 9001:2015
    • Struktur
    • İnstitutun Elmi Əsərləri
  • Üzümçülük
    • İntroduksiya olunmuş sortlar
    • Üzümün saxlanması və qurudulması
    • Üzümçülük üzrə ixtisaslaşmış bölgələr
    • Maraqlı faktlar
    • ÜZÜMÜ “ÇÜRÜMƏ” XƏSTƏLİKLƏRİNDƏN QORUYAQ
  • Ampeloqrafiya və seleksiya
    • Üzümlüklərin sort tərkibinin zənginləşdirilməsi
    • Üzümün növ, sort və formaları
    • Üzüm sortlarının kataloqu
  • Üzümün aqrotexnikası
    • Üzümlüklərin xəstəlik və zərərvericilərdən qorunması
    • Tingçilik
    • TƏNƏKLƏRİN YAŞIL HİSSƏLƏRİNDƏ APARILAN ƏMƏLİYYATLAR
    • ÜZÜMLÜKLƏR ÜÇÜN AQROTEXNİKİ, AQROKİMYƏVİ VƏ BİTKİ MÜHAFİZƏSİ TƏDBİRLƏRİ
  • Şərabçılıq və turizm
    • Yerli şərab növlərinin kataloqu
    • Respublikada fəaliyyət göstərən şərabçılıq müəssisələri
    • Dequstasiyalar
    • Üzümçülük və Şərabçılıq ET İnstitutunda laborator tədqiqatlar davam etdirilir
    • Üzümçülük və Şərabçılıq ETİ-da daxili seminarların keçirilməsi ənənəsi davam etdirilir.
    • Torpaq becərmə işləri davam etdirilir
  • Xəbərlər
  • Laborator və aqroxidmətlər
    • Labaratoriya avadanlıqları və aparılan analizlər
    • Fermerlərə göstərilən aqroxidmətlər
  • İnstitutun yeni hibrid sortları
  • Qanunvericilik
    • İxrac qiymətlərinin müəyyənləşdirilməsi
    • Malın ixraca hazırlıq və ixrac mərhələləri
    • Gömrük Ödənişləri
    • Beynəlxalq ticarətdə alqı-satqı müqaviləsi
  • Əlaqə

Əlaqə

ƏLAQƏ

AZ0118, Abşeron, Mehdiabad, 20 yanvar küç.

(+99412)343-13-31

azvino@mail.ru

MENYU

  • Haqqımızda
  • Üzümçülük
  • Ampeloqrafiya və seleksiya
  • Üzümün aqrotexnikası
  • Şərabçılıq və turizm
  • Xəbərlər
  • Laborator və aqroxidmətlər
  • İnstitutun yeni hibrid sortları
  • Qanunvericilik
  • Əlaqə

LOCATION

© 2018 Üzümçülük
Developed by