Üzümçülük və Şərabçılıq ETİ-da daxili seminarların keçirilməsi ənənəsi davam etdirilir.

Üzümçülük və Şərabçılıq ETİ-da daxili seminarların keçirilməsi ənənəsi davam etdirilir.

19.11.2021-ci tarixdə "Üzümün emalı və şərabın texnologiyası" şöbəsinin böyük elmi işçisi Rzayeva Əminə İbi qızının "Qırmızı süfrə şərablarının hazırlanma texnologiyası" mövzusunda və "İnformasiya təminatı və elmi nəticələrin tətbiqi" şöbəsinin elmi işçisi Hüseynova Şövkət Hafiz qızının isə "Şərabın xəstəlikləri" mövzusunda teqdimatları institutun şöbə rəhbərləri və elmi işçilərininin iştirakı ilə təşkil olunmuş iclasda dinlənildi. Mövzu ilə əlaqləli suallar verildi və cavablar müzakirəli şəkildə izah olundu.