Kənd Təsərüfatı Nazirliyi Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi Tədqiqat İnstitutunda təcrübə proqramı keçirilir

Kənd Təsərüfatı Nazirliyi Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi Tədqiqat İnstitutunda təcrübə proqramı keçirilir.

Üzümün emalı və şərabın texnologiyası şöbəsinin müdiri t.ü.f.d,dosent Teymur Musayev tərəfindən ADİU-nin nəzdində Bakı Qida Sənayesi Kollecinin tələbələrinə "Üzümün ilkin emalı və şərabın müxtəlif texnoloji üsulla hazırlanması" mövzusunda seminar keçirilib. Seminarda üzüm-şərab istehsalında beynəlxalq standartların və innovativ texnologiyaların tətbiqi barədə tələbələrə ətraflı məlumatlar verilmişdir.